Saculete cu lavanda

Saculetele cu lavanda sunt facute din diferite materiale textile, organza si panza de sac, in culori si dimensiuni variate. Saculetele LavandEssence puse la dispozitie de noi contin flori de lavanda uscate natural, din specia Lavandula angustifolia, proaspat culese din propria cultura. Mireasma seducatoare a lavandei imbina notele delicate, proaspete, florale, cu un parfum persistent si elegant.

Ideale pentru parfumarea camerelor

 Aroma eleganta a lavandei  este ideala pentru parfumarea camerelor, eliberand un miros proaspat si delicat, care rezista un timp indelungat.

Odorizant pentru dulapuri si sertare

Saculetele cu lavanda uscata LavandEssence se folosesc pentru parfumarea hainelor din sifonier, pentru a scapa de mirosurile neplacute din dulapuri si sertare, alungand moliile si alte insecte.

Marturii pentru nunti si botezuri

Saculetele cu lavanda sunt foarte cautate ca marturii pentru nunti si botezuri datorita aspectului placut si mirosului imbietor al lavandei. Pot fi confectionate intr-o gama larga de culori si dimensiuni, in functie de gusturile clientului, putand fi personalizate cu diferite accesorii precum panglici, snururi, etichete si alte elemente decorative.

Odorizant natural pentru masina 

Saculetele cu lavanda  sunt perfecte ca odorizanti naturali pentru automobile. Au un miros frumos si persistent, nu pateaza si nu curg ca alte tipuri de odorizante si au un aspect placut, decorativ.

Cadouri personalizate  LavandEssence

Cadourile in care ingredientul principal este lavanda, dulcele parfum de Provence, sunt foarte apreciate datorita naturaletei, elegantei si miresmei imbietoare. „Aurul mov” este o bijuterie a naturii, apreciata din cele mai vechi timpuri.

Sports brands | Giftofvision - The Global Destination For Modern Luxury