Pernute aromaterapeutice

Lasa-te purtat in lumea viselor cu ajutorul pernutelor aromaterapeutice LavandEssence! Umplute cu flori naturale de lavanda Angustifolia Blue Scent, pernutele LavandEssence sunt create manual din materiale textile din bumbac 100%, cu imprimeuri vesele, elegante, colorate si indraznete apartinand unor designeri recunoscuti pe plan international pentru calitatea si designul tesaturilor textile.


Proprietati terapeutice: lavanda este folosita ca planta medicinala din cele mai vechi timpuri, avand efecte calmante si de relaxare; reduce anxietatea si agitatia, eliminand pe cale naturala starea de surescitare nervoasa si stresul; ajuta in tratarea insomniei.


Mod de utilizare: Pernutele pot fi puse peste perna cu care sunteti obisnuit sa dormiti (in fata de perna sau pur si simplu deasupra acesteia) sau, daca mirosul este prea puternic, langa perna sau pe noptiera. Fiind de dimensiuni mici, pot fi luate cu usurinta in calatorii, iar in momentele in care nu le folositi, pot fi puse intre hainele din sifonier pentru inmiresmarea acestora.

Iar daca va doriti un miros de lavanda si mai puternic, puteti adauga 2-3 picaturi de ulei esential LavandEssence. Uleiul natural, 100% pur, va „trezi” mirosul florilor uscate de lavanda, facandu-l si mai pregnant.

Pernutele LavandEssence au o greutate de aprox. 50 gr / pernuta si dimensiunea de aprox. 12x15 cm.

Pentru un somn linistit, fara stres si fara insomnii! 

 

Modele disponibile

    

Giftofvision - Sneakers search engine | New Balance 991 Footwear